Tuesday, July 18, 2006

Djalma's Vacation Cake


Bolo deck...
Originally uploaded by Djalma Reinaldo.
My good Flickr friend Djalma is a master in cake decorating...We have wild plans of decorating together one day...Maybe in Brazil, maybe in San Francisco....Dreaming....

Djalma'dan Tatil Pastasi....

Flickr arkadasim Djalma'nin pasta dekorasyonlari inanilmaz guzel...Mutlaka bakin....Birgun beraber calisma planlarimiz var, belki Brezilya'da belki San Francisco'da...Simdilik hayal tabii bu dusunceler!!!!

7 comments:

Anonymous said...

Ben çok şaşırdım bu aykı yemek etkinliginin ev sahibi oldugunuz yazılı her blogda ve her blog sutlu tatlılar yayınladı fakat sizde hiç hareket yok. Neden !!!

Anonymous said...

Arkadaşın inanılmaz! Ben de şeker hamuruyla çalışmaya yeni başladım ve bu konuda epey kaynak taradım, onunkiler gibisi yok. Ne güzel ve esprili ayrıntılar yakalamış. Her biri ayrı güzel. Lütfen tebriklerimi iletir misin?

Anonymous said...

hala sütlü tatlıları bekliyoruz....dilek

Anonymous said...

kac gun gecti sutlu tatlilar yok.herkesin her ayin 15 inde heyecanla bekledigi ye etkinliginin keyfini kacirdiginizi dusunuyorum.Madem basa cikamayacak veya kendi yazilarinizdan bir nebze fedakarlik edemeyecektiniz neden katildiniz?

Esra

Anonymous said...

Hi,
Loved the fondant wood pattern, very impressive !!!!

Baking Fairy said...

sutlu tatlilarin update uzerinde calisiyorum, simdi saat gece yarisi oldu, yarin ise gitmem gerekiyor, oglen yemeginde yazimi bitirmis olmayi planliyorum....sevgiler....

Anonymous said...

tatli yapiosun tatli konusamiosunuz! hahaha
kimsenin birbirinin isine saygisi yok.biraz gecikmeye tahammul yok. bole seyler yazarak etkinligin tadini site sahibi diil sizler kaciriyosunuz. yayinlanan gun hemen nasil yapilsin.Arada 10 saat saat farki oldugunu da altini cizerim.