tag:blogger.com,1999:blog-13927433.post115315247075413924..comments2024-01-19T02:35:18.091-08:00Comments on Have you met the Baking Fairy?: Lavantali Panna CottaBaking Fairyhttp://www.blogger.com/profile/06943746215221090246noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13927433.post-64382059991780809452009-10-15T17:43:55.121-07:002009-10-15T17:43:55.121-07:00Merhabalar Betul hanima bir sorum olacakti.. Jello...Merhabalar Betul hanima bir sorum olacakti.. Jellonun jelatininin baliktan yapildigindan emin misiniz? Cunku biraz arastirdim da domuz jelatinleri de bazen koser alabiliyormus. Istisna bir durummus. Hatta bir blogda direk jello jelatinlerinin domuz urunu oldugu sirketin aranarak ogrenildigi yaziyordu.Bilgilendirirseniz cok sevinirim..zuleyhahttps://www.blogger.com/profile/04182854066824585839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13927433.post-81963530363486273042007-08-09T08:59:00.000-07:002007-08-09T08:59:00.000-07:00Panna Cotta italyancada pismis krema demektir asli...Panna Cotta italyancada pismis krema demektir aslinda ve bu tarifin orjinal halinde krema olmamasi beni cok sasirtti. Aslinda daha az kalorili de olur kremasiz ama tadi nasil olur denemeden bilemeyecegim :) Amerika'da helal jelatin bulamadigindan sikayet eden arkadaslar icin bir oneri: Jello'nun jelatinleri genelde kosher oluyor, yani balik jelatini. Ustunde K harfi varsa kosher demektir. Yahudiler de domus urunlerini yemiyorlar, bilmekte fayda var. Ben henuz karsilasmadim ama bitki jelatini de bulunabilir sanirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13927433.post-1153156761577281312006-07-17T10:19:00.000-07:002006-07-17T10:19:00.000-07:00Ozlemcim muhtesem gorunuyor. Sunum harika. Keske b...Ozlemcim muhtesem gorunuyor. Sunum harika. Keske burda da jelatin bulabilsek. Butun entryleri 4gozle bekliyorum.Anonymousnoreply@blogger.com